Путиновата партия на властта Единна Русия да бъде обявена за

...
 Путиновата партия на властта Единна Русия да бъде обявена за
Коментари Харесай

Британски политик: Да обявим Путиновата "Единна Русия" за терористична организация

 Путиновата партия на властта " Единна Русия " да бъде оповестена за терористична организация, изиска депутатът от лейбъристката партия Лиъм Бърн, който е член на комисията по външните работи на английския парламент и някогашен министър на полицията и битката с тероризма в кабинета на Тони Блеър, заяви организация УНИАН.
 
Бърн направи изказването си в подтекста на предлагането за възбрана на издаването на туристически визи за руснаци след посещаване в Киев.
" Предлагам да обмислим увеличение на натиска върху съветския хайлайф посредством оповестяване на " Единна Русия " за терористична организация, както направихме с ЕТА, Хизбула или Хамас, възбрана за издаването на туристически визи за руснаци и по- съветски туристически визи, по строги експортни гаранции за зърното и оповестяването на (зърно), като да вземем за пример възбрана за полети над Черно море ", разяснява Бърн възможни нови ограничения на напън против Руската федерация.
 
Британският народен представител разяснява три аргументи за сполучливото контранастъпление на украинците: Украйна води война за самостоятелност и може да активизира повече ресурси; неуспехът на съветската военна стратегия; западната помощ за Украйна.
 
" Към днешна дата Русия е изразходвала големи запаси и е спечелила малко и в кратковременен проект не чакам да се активизира за реализиране на нови пробиви. Време е да преминем оттатък фразата " Путин би трябвало да бъде надвит " и да си сложим цели, подкрепяни от военни задължения за доставки, с цел да ги реализираме. " - сподели английският политик.
 
Идеята за оповестяване на " единоросите ", както назовават партията на властта, за терористична организация идва в миг, в който в окупирания Херсон дойде Путиновият сенатор Андрей Турчак, секретар на генералния съвет на " Единна Русия ".
 
" Русия е тук вечно. В това не трябва да има подозрения. Никакво връщане към предишното няма да има. Ние ще живеем дружно и ще развиваме тази богата област, богата с историческото завещание и с хората, които има ", сподели Турчак след среща с съветския наместник в региона Владимир Салдо, който излезе от болница където прекара няколко седмици след отравяне от украинската опозиция.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР